TIETOA JA TARVIKKEITA TUOTANTOON

 

Muut tuotteet & palvelut

- Dudustop

- EV-kylvökone

- Neuvontapalvelut

Typpiympit
Rikkakoneet Ryömijä
Luomusiemenet Muut tuotteet & palvelut
Tietoa yrityksestä

 

Elomestari Oy
Koskitie 185
95520 Tornio

P. 040-581 8477

petri.leinonen<a> elomestari.fi

 

 

 

LUENTOJA, TYÖNÄYTÖKSIÄ, NEUVONTAA, TUTKIMUSTA...

Elomestari kerää ja jakaa tietoa! Teemme itse tutkimus&kehitystyötä tuotteisiimme liittyvissä asioissa.

Luentoja, kursseja, työnäytöksiä..

Nyt valmistelun alla on marraskuussa seuraava sipulikoulutuksen jatko Louella, Länsi-Lapin ammatti-instituutin maaseutuyksikössä. Lisätietoa lokakuussa.

Jos olet kiinnostunut palkokasvi-maanhoito-lannoitus-rikkakasviaiheisista tietopaketeista, kurssinpidosta tai avusta, niin ota yhteyttä Petri Leinoseen, katsotaan, voimmeko auttaa ja millaisin ehdoin!

Tutkimus

Typpibakteeriasioissa meneillään on kaksi hanketta.

Yhteistyössä Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Mikrobiologian osaston kanssa olemme kehittämässä nurmipalkokasvien viljelyä ja ymppäystä Kiinassa, Sichuanin (Setsuan) maakunnassa sijaitsevan Yuaanin maatalousyliopiston kanssa. Lisää löytyy yliopiston Typpiryhmän kotisivulta.

Elomestari on mukana EU-rahoitteisessa tutkimushankkeessa, jossa tutkitaan sinimailasen typpibakteerin (Sinorhizobium meliloti) stressinkestävyyden perinnöllistä pohjaa. Lisää Bacdivers -hankkeesta löytyy hankkeen kotisivuilta.

Rikkakasvirintamalla olemme olleet mukana mm. Uudenmaan maaseutuopiston AVIKE-hankkeessa, jossa olemme testanneet sormiharausta keräkaalin ja -salaatin viljelyssä. Työstämme parhaillaan tuloksia, jotka tulevat näkyville myös omille kotisivuillemme.